Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації

Оголошення
27.07.2021

         У період з 28.07.2021 р. до 30.08.2021 р. будуть проведені громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території для розміщення полігону твердих побутових відходів за межами населених пунктів на території Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області».

          Мета, склад, зміст та основні техніко-економічні показники детального плану території (ДПТ): детальний план території (ДПТ) розробляється з метою розроблення полігону твердих побутових відходів; забезпечення комплексної забудова території; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо попереднього проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території; удосконалення транспортної  інфраструктури; проведення комплексного благоустрою та озеленення; охорона та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки.

          Склад ДПТ: пояснювальна записка та графічні матеріали.

          Зміст ДПТ: складається з опису аналізу існуючої містобудівної ситуації, проектних пропозицій, заходів цивільного захисту та протипожежних заходів, основних техніко-економічних показників, які відображені у пояснювальній записці та графічних матеріалах ДПТ.

          Замовник ДПТ: Старосалтівська селищна рада Чугуївського району Харківської області.

          Розробник ДПТ: ІНСТИТУТ ПЛАНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ, директор Кондратюк І.В., головний архітектор проекту Головченко О.Г.

          Інформація про місце ознайомлення: ДПТ для ознайомлення, розгляду та надання пропозицій знаходиться у приміщенні відділу земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Старосалтівської селищної ради за адресою: вул. Перемоги, 14, смт Старий Салтів, Харківська обл., 62560 тел.(05741) 6-11-26 або електронною поштою на адресу: sr-saltiv@meta.ua

          Інформація про посадову особу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій: Пропозиції/зауваження приймає спеціаліст І категорії - головний архітектор відділу земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Старосалтівської селищної ради Чибаров В'ячеслав Вікторович.

          Термін надання пропозицій (зауважень) до проекту містобудівної документації: один місяць з дня оприлюднення даного повідомлення.

           Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:

30 серпня 2021 року в приміщенні Старосалтівського селищного будинку культури о 16.00 год. провести громадські слухання з питання затвердження проєкту  містобудівної документації  «Детальний план території для розміщення полігону твердих побутових відходів за межами населених пунктів на території Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області».

Заходи

Cхема розташування території у планувальній структурі населенного пункту, БМ

План існуючого використання території поєднаний схемою існуючих планувальних обмежень, М

Проєктний план поєднаний зі схемою прогнозованих планувальних обмежень, Б

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше