Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до списку

Професія «слюсар-ремонтник»

18.09.2019

Запрошуємо жителів Вовчанщини пройти навчання! Становлення і розвиток професії слюсаря тісно пов’язані з розвитком техніки, а саме з вдосконаленням технології обробки металів, з винайденням і вдосконаленням машин і механізмів. Слюсар – це робітник, який обробляє метали ручним або механізованим інструментом, а також складає, регулює, ремонтує машини та механізми. Праця слюсаря-ремонтника потрібна в багатьох галузях господарства: на машинобудівних підприємствах, в будівних організаціях, в сільському господарстві, на підприємствах і організаціях сфери побутового обслуговування. Слюсар-ремонтник відновлює первісний стан промислового обладнання, забезпечує його безперебійну роботу, здійснює повсякденний технічний нагляд, а в необхідних випадках проводить поточний та капітальний ремонти.

Якщо Вас зацікавила можливість отримати професійно-технічну освіту за професією «слюсар-ремонтник» - звертайтеся до Вовчанської районної філії Харківського обласного центру зайнятості. Навчання проходить на базі Харківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Наші переваги :

- стислі терміни навчання («слюсар-ремонтник» – строк навчання з 23.09.19 по 04.03.20);

- для безробітних громадян навчання та проживання у гуртожитку - безкоштовні;

- сучасна матеріально-технічна база навчального закладу;
подальше працевлаштування і отримання стабільного прибутку.

Для громадян, які зареєстровані у Вовчанській РФ ХОЦЗ, навчання безкоштовне.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: м. Вовчанськ,
вул.1 Травня,15 або за тел.(05741)4-23-80, (05741)4-49-96.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше