Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до списку

До уваги безробітних міста Вовчанська та Вовчанського району! Запрошуємо на навчання!

23.10.2019

      Професія покоївки популярна ще з давніх часів, коли в багатьох будинках для дотримання чистоти містився цілий штат покоївок. Сучасні фахівці працюють в готелях, пансіонатах та приватних будинках. Одним з очікуваних результатів роботи покоївки повинно стати створення комфортних умов проживання клієнтів готельного закладу, аби вони почували себе як вдома.

      Особливістю готельного господарства є цілодобовий цикл обслуговування, тому можна  виділити основні професійні якості, якими повинна володіти покоївка: працелюбність, організованість, охайність, висока витривалість, комунікабельність, дипломатичність, здатність справляти гарне враження. Професію «покоївка» можна отримати у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Під час навчання Ви опануєте такі дисципліни як: «Основи електротехніки», «Основи правових знань», «Технологія обслуговування в готелях та туристичних комплексах», «Санітарія та гігієна в підприємствах готельного типу».

      По завершенню теоретичного та практичного навчання майбутні покоївки отримують документ державного зразка – свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації («Покоївка» І розряду).
Термін теоретичного та практичного навчання - 3,0 міс. Початок навчання - 21.жовтня 2019 року.

      Для безробітних громадян навчання безкоштовне. У разі потреби слухачі будуть забезпечені гуртожитком.

      За додатковою інформацією щодо умов навчання звертатись до Вовчанської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 15 (каб. 4), ☎ (05741) 4-23-80

Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше