Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до списку

До уваги безробітних м.Вовчанська та Вовчанського району! Запрошуємо на навчання!

17.12.2019

      Професія «покоївки» популярна ще з давніх часів, коли в багатьох будинках для дотримання чистоти містився цілий штат покоївок. Сучасні фахівці працюють в готелях, пансіонатах та приватних будинках.
Одним з очікуваних результатів роботи покоївки повинно стати створення комфортних умов проживання клієнтів готельного закладу, аби вони почували себе як вдома.

      Особливістю готельного господарства є цілодобовий цикл обслуговування, тому можна виділити основні професійні якості, якими повинна володіти покоївка: працелюбність, організованість, охайність, висока витривалість, комунікабельність, дипломатичність, здатність справляти гарне враження.

      Професію «покоївка» можна отримати у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Під час навчання Ви опануєте такі дисципліни як: «Основи електротехніки», «Основи правових знань», «Технологія обслуговування в готелях та туристичних комплексах», «Санітарія та гігієна в підприємствах готельного типу». По завершенню теоретичного та практичного навчання майбутні покоївки отримують документ державного зразка – свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації («Покоївка» І розряду). Термін теоретичного та практичного навчання - 2,8 міс.

      Для безробітних громадян навчання безкоштовне.
У разі потреби слухачі будуть забезпечені гуртожитком.
За додатковою інформацією щодо умов та початку навчання звертатись до Вовчанської районної філії Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Вовчанськ, вул. 1 Травня, 15 (каб. 4, ☎ (05741) 4-23-80).

Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше