Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звіт про перегляд Стратегії Старосалтівської ОТГ.

Новина
30.04.2020

        В квітні поточного року робочою групою з управляння реалізацією Стратегією спільно з експертами програми DOBRE (Олексій Пасічник, Роберт Жарковський, Світлана Сельдіна) був переглянутий стан виконання заходів передбачених Стратегією сталого розвитку Старосалтівської ОТГ на 2018-2026 роки (далі – Стратегія). Після зазначеного перегляду групою був підготовлений Моніторинговий звіт з реалізації Стратегії.

        За результатами Моніторингового звіту 28.04.2020 року рішенням селищної ради були внесені зміни до Детального Плану заходів Стратегії та Переліку проектів Стратегічного характеру. Також розпорядженням селищного голови був затверджений новий Порядок управління реалізацією Стратегії, оновлений склад робочої групи з управляння реалізацією Стратегією та затверджений План роботи цієї групи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше