Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗНАННЯ ТА БЕЗПЕКА ДЛЯ НАШИХ ГРОМАДЯН

Новина
14.03.2024
ЗНАННЯ ТА БЕЗПЕКА ДЛЯ НАШИХ ГРОМАДЯН
13.03.2024 року в Старосалтівській громаді відбулась зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців в Україні (NRC) та з інструкторами громадської організації «Асоціація саперів України».
На цій зустрічі, сертифіковані інструктори з навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів(EORE) Михайло Нінько та Сергій Щербина провели тренінг, на якому мешканці Старосалтівської громади отримали безцінні знання та навички, щодо мін і вибухонебезпечних предметів та їхніх різновидів, а також були проінформовані, як уникнути загрози уразі знаходження небезпечного предмету. Ці знання є вкрай важливими для нашої безпеки та безпеки наших сімей.
Крім того, представники Норвезької ради у справах біженців в Україні розповіли про принципи діяльності NRC в сфері правової допомоги, захисту прав біженців, внутрішньо переміщених осіб та інших осіб, які постраждали внаслідок військової агресії рф.
Дякуємо Норвезькій раді у справах біженців та Ассоціації саперів України за постійну підтримку наших співгромадян та всім, хто взяв участь у цій зустрічі і долучився до спільних зусиль у зміцненні безпеки нашої громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше