Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зліт бджолярів України

Новина
06.10.2019

      5 та 6 жовтня Старосалтівська громада гостинно приймала на своїй землі учасників щорічного традиційного зібрання бджолярів України. Виробники солодкого та корисного продукту зустрічалися і обговорювали свої проблеми на базі відпочинку імені Соїча, де проводять вже третю свою зустріч.

      На церемонії відкриття з вітальним словом виступила секретар Старосалтівської селищної ради Людмила Штрикун, яка від імені голови громади Едуарда Коновалова привітала учасників зібрання та побажала їм плідної роботи і цікавих зустрічей. З привітаннями до бджолярів виступив також голова райдержадміністрації Віталій Мірошник.

      Учасники зібрання обговорили проблеми галузі, познайомилися з досвідом свої колег та мали змогу придбати обладнання та інвентар для пасічників, які були широко представлені на спеціалізованій виставці.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше