Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Життя в умовах карантину

Оголошення
27.03.2020

        Пандемія коронавірусу Covid-19 внесла корективи в життя багатьох людей і країн. Україна не стала винятком. Рішенням Уряду загальнонаціональний карантин продовжено до 24 квітня 2020 року включно.

        У непростий для України час кожен небайдужий житель Старосалтівської громади може проявити себе та допомогти населенню в кризовій ситуації. Через карантин в ізоляції опинилось багато літніх людей, яких до того ж відносять до зони ризику та яким не рекомендують виходити через Covid-19.

        Звертаємось до рідних та близьких осіб похилого віку та осіб з  інвалідністю з проханням допомогти Вашим бабусям, дідусям, батькам.

        Для них можна купувати продукти харчування та воду, ходити до аптеки за ліками, виносити сміття, перевіряти самопочуття або ж сплачувати комунальні послуги.

        Також нагадуємо людям, які повернулися додому з країн, де зареєстровані випадки коронавірусу, про необхідність самоізолюватися на 14 днів відповідно до чинного законодавства. Будьте помірковані і поставтеся до цього з повною відповідальністю!

        Звертаємо Вашу увагу на введений урядом національний карантин! Це не канікули у дітей і не вимушена відпустка у батьків. Бути в карантині означає не залишати свій дім без нагальної потреби. Якщо треба вийти на вулицю, Всесвітня організація охорони здоров'я радить не підходити до людей ближче, ніж на 1 метр. Після відвідування громадських місць вкрай важливо мити руки з милом не менше 20 секунд. Якщо вода та мило недоступні, використовуйте антисептик з вмістом спирту не нижче 60%.

        Пам’ятайте: соціальна самоізоляція – найефективніший спосіб нерозповсюдження інфекції.

        Будьте соціально відповідальними, бережіть себе та рідних!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше