Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Збереження об'єктів рослинного світу, занесених до Червоної книги України.

Оголошення
12.03.2019

      Старосалтівська селищна рада звертає увагу на те, що Державною екологічною інспекцією у Харківській області проводиться щорічна операція "Первоцвіт-2019".

      Метою проведення заходу є збереження об'єктів рослинного світу, занесених до Червоної книги України.

      Звертаємось до громадян з проханням відмовитись від збирання рослин занесених до Червоної книги України. Не стимулюйте недобросовісних громадян, які протиправно реалізовують червонокнижні первоцвіти. Цим ви збережете природне надбання країни для майбутніх поколінь.

      Згідно українського законодавства, здійснюючи торгівлю рідкісними та зникаючими видами рослин, громадяни порушують закони України: «Про рослинний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про Червону Книгу України», та згідно ст. 88, 88-1, 90 Кодексу України про адміністративні правопорушення караються штрафами. Якщо ви стали свідком незаконного збору, продажу чи транспортування весняних квітів, будь-ласка, повідомте про це Державну екологічну інспекцію у Харківській області за номером телефону (057 705 06 78) та до Вовчанського відділу поліції ГУНП в Харківській області за номером 102.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше