Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завдяки зусиллям та підтримці Максима Явнікова і Благодійного фонду «СЛОБОДА ЮА», наша громада отримала пожежний автомобіль.

Новина
05.06.2024

Завдяки зусиллям та підтримці Максима Явнікова і Благодійного фонду «СЛОБОДА ЮА», наша громада отримала пожежний автомобіль.

Пожежний транспорт значно підвищить оперативність та ефективність роботи наших рятувальників, забезпечуючи швидку та якісну допомогу у разі надзвичайних ситуацій. Це особливо важливо в наш час, коли швидкість та якість реагування можуть врятувати життя та зберегти майно наших мешканців.

Пожежний автомобіль обладнаний сучасними засобами для гасіння пожеж та рятувальних операцій, що значно підвищить рівень нашої готовності до можливих надзвичайних ситуацій. Це придбання свідчить про небайдужість та активну громадянську позицію наших благодійників, які роблять вагомий внесок у покращення життя нашої громади.

Щиро дякуємо Максиму Явнікову та благодійному фонду "СЛОБОДА ЮА" за підтримку та відданість справі. Ваш внесок є неоціненним і надихає нас на подальшу плідну співпрацю у розвитку Старосалтівської громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше