Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

16.12.2021року о 10 годині відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради VІІІ скликання

Оголошення
14.12.2021

 

 

УКРАЇНА

 

                     СТАРОСАЛТІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

       ВОВЧАНСЬКОГО   РАЙОНУ   ХАРКІВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                                 ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

                 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

  14 грудня  2021 року                                                                          № 354 - ОД   

 

Про скликання  чергового засідання

виконавчого комітету Старосалтівської

селищної ради VІІІ скликання

 

         У зв’язку із нагальною потребою ,  на підставі ст. 53 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та  Графіку роботи виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради на 2021 рік  затвердженого рішенням виконавчого комітету Старосалтівської селищної ради від 14.12.2020 року № 195 із змінами,  скликати чергове засідання виконавчого комітету Старосалтівської селищної  ради VІІІ скликання  на 16  грудня    2021 року о 10.00 годині за адресою: смт Старий Салтів , вул. Перемоги, 14   зала засідань ( ІІ поверх).

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

     На засідання виконавчого комітету винести наступні питання:

  1. Про схвалення місцевої цільової Програми « Відшкодування різниці в тарифів за послуги з водовідведення КП «САЛТІВ ВОДОКАНАЛ» .
  2. Про схвалення місцевої цільової Програми поводження з безпритульними та домашніми тваринами на території Старосалтівської селищної ради на 2022 – 2026 роки.
  3. Про схвалення в новій редакції програми територіальної оборони, мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призову мешканців Старосалтівської територіальної громади на строкову військову службу, військову службу за контрактом та службу в резерві до лав Збройних Сил України та інших формувань на 2021-2023 роки.
  4. Про схвалення місцевої цільової Програми соціально-економічного розвитку Старосалтівської  територіальної громади на 2022 рік.
  5. Про затвердження акту комісії по обстеженню зелених насаджень , що підлягають видаленню на території Старосалтівської територіальної громади від 22.11.2021 року № 20/2021 .
  6. Про затвердження акту комісії по обстеженню зелених насаджень , що підлягають видаленню на території Старосалтівської територіальної громади від 22.11.2021 року № 21/2021 .
  7. Про затвердження акту комісії по обстеженню зелених насаджень , що підлягають видаленню на території Старосалтівської територіальної громади від 22.11.2021 року № 22/2021 .
  8. Про затвердження акту комісії по обстеженню зелених насаджень , що підлягають видаленню на території Старосалтівської територіальної громади від 22.11.2021 року № 23/2021 .
  9. Про затвердження акту комісії по обстеженню зелених насаджень , що підлягають видаленню на території Старосалтівської територіальної громади від 22.11.2021 року № 24/2021 .
  10. Про затвердження інструкції з діловодства Старосалтівської селищної ради.
  11. Про затвердження плану роботи  виконавчого  комітету  на 2022 рік.
  12. Про надання дозволу гр. Овчинниковій Галині Семенівні на здійснення правочину в інтересах Мамедової Валерії Фахраддінівні.
  13. Про розгляд службової записки Струк Івана Васильовича щодо вирішення питання по списанню  з балансу селищної ради житлового триквартирного будинку за адресою Харківська область, Чугуївський  район  смт Старий Салтів , вул. Перемоги ,  будинок № 14/1 .
  14. Про затвердження персонального складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Старосалтівський Центр первинної медико-санітарної допомоги Старосалтівської селищної ради».
  15. Про розгляд звернень громадян.
  16. Різне .

      Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету Анатолію БУРМЕНКУ повідомити членів виконавчого комітету та запрошених про дату та час проведення позачергового засідання виконавчого комітету Старосалтівської  селищної ради VІIІ скликання.

      Контроль за виконанням даного розпорядження  залишаю за собою.

 

 

 

Селищний  голова                                               Едуард КОНОВАЛОВ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше