Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Засідання круглого столу «Туристичний бізнес та влада. Напрямки співробітництва»

Новина
04.06.2021

         2 червня 2021 року на базі відпочинку «Soich Park» відбулося засідання круглого столу «Туристичний бізнес та влада. Напрямки співробітництва».

         Подібний захід було проведено вперше у нашій громаді, але, зважаючи на конструктивність та взаєморозуміння між учасниками, впевнені, що він стане регулярним.

         У засіданні взяли участь керівництво Старосалтівської селищної ради, начальники відділів, спеціалісти, представники Державної податкової служби та керівники 17-ти рекреаційних об’єктів нашої громади.

         Під час діалогу було обговорено нагальні питання оподаткування, дотримання земельного законодавства, легалізації робочих місць та ліквідації тіньової зайнятості, надання комунальних послуг, ремонт суспільної інфраструктури громади, а також забезпечення якісного, комфортного і доступного  відпочинку для  мешканців громади та її гостям.

         В рамках співпраці керівництвом селищної ради було запропоновано підприємцям допомогу у будь-яких питаннях стосовно оформлення земельних ділянок, об’єктів нерухомості, консультацій, спільної участі в проектній діяльності та розвитку туристичної галузі в цілому по громаді. Зі свого боку, представники бізнесу висловили свої побажання щодо ставок місцевих податків, прозорості використання бюджетних коштів та можливості створення консультативно-дорадчого органу представників бізнесу для більш конструктивної співпраці з представниками місцевої влади. Зазначені пропозиції  будуть найближчим часом обговорені керівництвом апарату Старосалтівської селищної ради та її виконавчих органів, постійними депутатськими комісіями ради та винесено на пленарне засідання сесії Старосалтівської селищної ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше