Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Зарічне проводжає Масляну!"

Новина
14.03.2021

          13 березня на майданчику біля Зарічненського будинку культури відбулося свято Масляної, яке зібрало жителів та гостей села. До присутніх з вітальними словами звернулися староста Зарічненського округу Форов М.В., Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П., заступник голови Штрикун Л.І., секретар селищної ради Курсачова Г.С.

          Незважаючи на погоду, свято пройшло весело та цікаво. У конкурсах та розвагах взяли участь дорослі та діти. Родзинкою свята став конкурс "Хто дістанеться на стовп", на який було приготовлено гарні подарунки, а головним призом від старости стало живе порося, яке дісталося Руслану Рудичу. Завершилося святкування загальним хороводом та спаленням опудала Масляної.

          Щира вдячність усім підприємцям та небайдужим жителям, які допомогли у підготовці та проведенні свята. Можна було поласувати смачною гарячою кашею, з любов'ю приготованою Кульовою Т.М., смачним шашликом та безліччю напоїв, запропонованих підприємцями Іриною та Романом Прудніковими.

          Зарічненці зиму весело провели й зустрічають Весну!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше