Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПРОЦЕССУ ВІДНОВЛЕННЯ ГРОМАДИ

Новина
26.05.2023

Шановні мешканці громади!

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України 14 жовтня 2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них» на території нашої громади розпочато роботу над розробкою Програми комплексного відновлення територіальних громад (далі – Програма). Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Програми ми зможемо спрогнозувати свій розвиток збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру).

Якісна Програма – це підстава для швидкого залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів нашого подальшого відновлення та розвитку.

Сьогодні кожний з вас має можливість не просто висловитись про те, як краще здійснити точкові ремонти та «підлатати» існуючу забудову. Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії.

Зі змістом  розпорядження начальника Старосалтівської селищної військової адміністрації  «Про розробку Програми комплексного відновлення території Старосалтівської селищної територіальної громади, Чугуївського району, Харківської області » від 22 травня 2023 року   № 69 Ви можете ознайомитись тут.

Якщо ви хочете більш детально дізнатися про законодавче регулювання процедур розробки Програми, із відповідною постановою Кабінету Міністрів України ви можете ознайомитись тут.

Важливо! Вимоги до Програми досить чітко визначені законом. Тому ми просимо уважно ознайомитись зі змістом цього оголошення та з розумінням поставитись до необхідності дотримувались певних правил під час заповнення шаблону з надання пропозицій.

Наразі, нам важливо почути думки кожного мешканця та мешканки , а також переселенців/нок  щодо  відновлення  територіальної громади.

Пропозицію ви можете надати шляхом  заповнення  встановленої електронної форми звернення натиснувши тут , або заповнивши формуляр  за встановленою формою дивись тут та надіславши його поштою на адресу: 62560, Харківська область, Чугуївський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги , 21, або надіслати сканований варіант формуляру    електронною поштою за допомогою мережі Інтернет на електронну адресу cva.saltiv@ukr.net

Також письмові пропозиції за формою (Формуляр word) ви можете залишити в поштових скриньках розміщених в адміністративних будівлях селищної ради с. Молодова, с. Гонтарівка, с. Хотімля, с. Кирилівка та сільського будинку культури с. Зарічне і селищного будинку культури в смт Старий Салтів, або передати нарочно старостам чи працівникам  Центру надання адміністративних послуг.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть зареєстровані, опрацьовані, систематизовані у документах, і в переважній  більшості своїй  включені до проєкту Програми комплексного відновлення громади.

Опитування буде тривати включно  до 01 липня 2023 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше