Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем захисту дітей!

Новина
01.06.2021

         01.06.2021 року діти дошкільного віку, які відвідують заклади дошкільної освіти Старосалтівської громади, отримали від БО «Обласний благодійний фонд Дмитра Шенцева» привітання та смачні подарунки.

 

Привітання народного депутата України Дмитра Шенцева

з Днем захисту дітей.

         Щороку 1 червня ми відзначаємо День захисту дітей. Перший день літа дарує радість нашим дітям, знаменуючи початок великих канікул, відпочинку та веселощів. Цей день повністю присвячений маленьким громадянам нашої країни! Вони, як ніхто, потребують нашого захисту і підтримки!

         Для дорослих це свято наповнене особливим сенсом - немає нічого важливішого і цінніше, ніж діти і дитинство. Благополуччя і захист дітей можливо забезпечити лише, об'єднавши зусилля сім'ї, суспільства і держави.

         У цей день хочеться побажати, щоб кожна дитина мала можливість отримати гідну освіту і медичну допомогу, а дорослі, в свою чергу, допомагали дітям здійснювати їх мрії і робили їх дитинство по-справжньому щасливим.

         Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Нехай небо над їх головами завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим, наповненим радістю!

З повагою,

народний депутат України                                           Дмитро Шенцев  


Вітання депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева

З Днем захисту дітей.

         Дорогі діти! Шановні батьки!

         Щиро вітаю вас із світлим і літним святом - Міжнародним Днем захисту дітей! Діти – це наша любов і наше майбутнє. Ми, дорослі, повинні розуміти, що захищати дитячий спокій, створювати умови для духовного і фізичного розвитку дітей - наш святий обов’язок та головне завдання. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини.

        Любі діти! Зичу вам багато щирих усмішок, приємних несподіванок, веселих та надійних друзів. Щастя вам, мирного неба, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного з вас обов’язково засяє зірка, яка вкаже на шлях до щасливого майбутнього. Зі святом дитинства!

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                           Микита Шенцев

 

Вітання голови Старосалтівської селищної ради Едуарда Коновалова

З Днем захисту дітей.

         Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

         У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

        Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю нашої громади та  України.

З повагою,

Старосалтівський селищний голова                               Едуард Коновалов

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше