Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем захисників і захисниць України!

Новина
13.10.2021

         14 жовтня вся країна відзначає день захисників і захисниць України. 13 жовтня Старосалтівська громада зібралась на мітингу біля Братської могили, щоб засвідчити свою повагу всім, хто носить військову форму; вшанувати тих, хто причетний до високого звання захисника Вітчизни.

         Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П. привітав присутніх з нагоди свята та вручив подяки.

         Старосалтівський відокремлений підрозділ громадської організації «Спілка ветеранів АТО» нагородив медаллю «За добру справу»: Коновалова Е.П., Сорокового Г.Ю., Гордієнко О.М., Баранніка Л.Л., Заярного А.Л. і подяки за активну громадську позицію та співпрацю мешканцям громади.

         Присутніх привітали: голова ГО «Блок учасників бойових дій» Іваніщєв В.М.; директор Старосалтівського ліцею Шевченко А. В., яка передала листи від учнів ліцею для бійців АТО та учениця класу театральної майстерності Старосалтівської мистецької школи Чернишова А. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих захисників та поклали квіти.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше