Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнське Братство Бджолярів України ініціює Програму «Допомога на бджолиних крильцях»

Новина
07.05.2024

Шановні бджолярі Харківщини!


Всеукраїнське Братство Бджолярів України ініціює Програму «Допомога на бджолиних крильцях» для допомоги бджолярам,  пасіки яких зруйновані  повністю чи частково внаслідок військової агресії рф. 
 
В організації створено "Реєстр зруйнованих пасік через військову агресію рф".
 
Благодійна організація "Благодійний Фонд "Допомога на бджолиних крильцях" реалізує Програму, залучаючи до Програми партнерів і донорів. 
 
В рамках Програми бджолярі Харківщини, пасіки яких  постраждали від військової агресії рф, отримають прогнозовано** допомогу в червні - вересні 2024 року. В першу чергу допомога може надаватись бджолярам, пасіки яких повністю або частково зруйновані; бджолярам, що служать в лавах ЗСУ; бджолярам,  у кого хтось із рідних загинув на війні. 
 
Заповніть, будь ласка,  дану АНКЕТУ* та отримайте можливість на безкоштовну допомогу у вигляді пакетів бджіл та/або кормів для бджіл (вуглеводних і білкових) та/або дрібного реманенту та/або ветеринарних препаратів.
 
Всі бджолярі з Харківської області,  хто раніше реєструвавався у "Реєстр зруйнованих пасік через військову агресію рф" також матимуть можливість отримати допомогу і їх дані будуть автоматично внесені до даної Реєстрації.
 
**Увага: Харківська область на даний час потерпає від постійних ворожих обстрілів, тому рішення про допомогу бджолярам щодо відновлення пасік будуть прийматися з огляду на поточну ситуацію. Програма зорієнтована надати адресну допомогу бджолярам за умови відновлення і збереження пасік!
 
В разі евакуації бджолярів, тимчасового переселення на інші території, просимо повідомити додатково.
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше