Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з присвоєнням почесного звання Володимиру Голієнку

Новина
13.09.2021

         Рішенням ІХ сесії VIII скликання Чугуївської районної ради Харківської області від 19 серпня 2021 року Голієнку Володимиру Миколайовичу присвоєно звання «Почесний громадянин Чугуївського району».

ШАНОВНИЙ ВОЛОДИМИРЕ МИКОЛАЙОВИЧУ!

            Прийміть найщиріші вітання від колективу Старосалтівської селищної ради та мешканців Старосалтівської громади з присвоєнням Вам такого вагомого і почесного звання. Заслужену нагороду принесли Вам сумлінна багаторічна праця на ниві сільського господарства, якій Ви присвятили більше 20 трудових років. Зичимо Вам незгасимого оптимізму, успіхів, здоров’я і Божого благословення у здійсненні всього задуманого, нових здобутків у роботі. Нехай Ваша енергія, досвід якнайкраще служать добрим і потрібним справам! Бажаємо подальших успіхів і вагомих здобутків у Ваших справах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше