Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем працівника соціальної сфери

Новина
05.11.2021

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева

з Днем працівника соціальної сфери

 Шановні працівники служби соціального захисту населення! З вдячністю у серці та повагою вітаю вас із професійним святом!

День працівника соціальної сфери – це свято всіх, хто присвятив себе відповідальній та благородній професії. Мабуть, жодна з них не потребує стільки душевних сил, самовіддачі, милосердя та енергії. На вас покладено високу відповідальність – піклуватися про тих, хто не має змоги самостійно впоратися з життєвими негараздами, кому потрібна підтримка.

Дякую вам за вірність професії, за милосердя та любов до людей. Нехай нагородою за вашу благородну працю будуть благополуччя та щасливі очі тих, кого ви підтримали у скрутну хвилину. Міцного вам здоров'я, оптимізму, невичерпної енергії та благополуччя!

З повагою,

народний депутат України                                      Дмитро Шенцев

 

Вітання депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева

з Днем працівника соціальної сфери

 Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть мої щирі вітання з професійним святом!

Душевна чуйність та самовіддача – ці якості найкраще характеризують тих, хто щодня підтримує людей, які опинилися у складній життєвій ситуації. Ви допомагаєте нашим землякам не лише справлятися з щоденними турботами, а й здобути впевненість у власних силах, протистояти недугам та жити повноцінним життям.

Дякую за вашу благородну працю, теплоту, підтримку, небайдужість та увагу, за надію, яку ви даруєте підопічним! Бажаю міцного здоров'я, сил та енергії, оптимізму, сімейного щастя та успішної роботи.

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                            Микита Шенцев 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше