Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем Конституції

Новина
27.06.2021

Дорогі земляки, співвітчизники!

         Вітаю Вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

         25 років тому – чверть століття назад, 28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила Основний Закон України – Конституцію, це головний закон країни, фундамент, на якому стоїть держава, орієнтир для розвитку суспільства, політики, економіки та соціальної сфери. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна різноманітність - фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

         День Конституції - це свято кожного громадянина України. Важливо берегти цінності, проголошені Конституцією, і пам'ятати, що добробут країни залежить від наших здібностей знаходити нові рішення для створення інноваційної економіки, зміцнення демократичних інститутів, поліпшення ефективності функціонування органів державної та місцевої влади.

         Впевнений, послідовно реалізуючи творчий потенціал Основного Закону країни, ми зможемо зробити життя більш достойним та привабливішим.

         Бажаю вам, дорогі земляки, реалізації всіх прав і свобод в повній мірі, доброго здоров'я, благополуччя, впевненості у завтрашньому дні та нових здобутків в ім'я нашої Вітчизни!

З Днем Конституції!

 

З повагою,

народний депутат України                                               Дмитро Шенцев  

 

 

Дорогі земляки!

          Щиро вітаю вас з державним святом – Днем Конституції України!

         Головна мета нашої Конституції полягає в служінні держави народу. За всі роки існування Основного закону, з 1996 року, ми пережили безліч поправок та змін в окремих статтях, які короригували майбутній курс нашої країни та впливали на життя кожного громадянина.  Незважаючи на це – Конституція завжди залишалася правовою опорою для кожного українця. Вона є основою побудови правової держави і служить гарантом збереження політичної, економічної стабільності і соціальної захищеності в суспільстві.

         Важливо, щоб кожен з нас усвідомлював особисту відповідальність за долю своєї Вітчизни. Тільки у спільній роботі, при конструктивній взаємодії всіх органів влади, бізнесу, громадськості ми зможемо зробити гідний внесок у зміцнення державності, сприяти зростанню економічного потенціалу, поліпшення якості життя людей.

         У день державного свята від щирого серця бажаю вам здоров'я і оптимізму, сімейного щастя і досягнень в роботі, успіхів у всіх добрих починаннях!

 

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                                  Микита Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше