Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева з Днем місцевого самоврядування

Новина
07.12.2021

Вітання депутата Харківської обласної ради

Микити Шенцева

з Днем місцевого самоврядування

 

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

 

Служити народу – це нелегка праця та велика відповідальність. Адже саме від роботи працівників органів місцевого самоврядування, територіальних громад  та місцевих депутатів сьогодні залежить те, яким буде якість життя населення. Це складна та відповідальна праця, націлена на вирішення важливих питань місцевого значення для мешканців. Благоустрій міст та сіл, їх економічний розвиток, інвестиційна привабливість безпосередньо залежить від активності людей, які працюють у сфері місцевого самоврядування.

 

Щиро бажаю вам міцного здоров'я, добра та благополуччя, професійних успіхів та натхнення у праці на благо кожного мешканця! Кожній громаді – подальшого розвитку та процвітання.

 

 

З повагою,

Депутат Харківської обласної ради                                 Микита Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше