Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева з Днем місцевого самоврядування

Новина
07.12.2021

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева

з Днем місцевого самоврядування

Шановні голови територіальних громад, депутати місцевих рад, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, щиро вітаю вас із професійним святом!

Робота органів місцевої влади сьогодні є найважливішою умовою динамічного розвитку соціально-економічної сфери Харківщини та країни в цілому. Широкі повноваження органів місцевого самоврядування покладають на  вас величезну відповідальність за ситуацію в усіх напрямках – від зміцнення економіки, вирішення питань безпеки та екології, збереження культурних та духовно-моральних цінностей до питань благополуччя людини. Кожна громада намагається вміло справлятися з викликами сьогодення, та робить все, щоб кожен мешканець почував себе комфортно та у безпеці.

Дякую всім, хто свою працю, талант і час присвячує турботі про людей та рідну землю! Від щирого серця бажаю вам здоров'я, невичерпної енергії та успіхів у благородному служінні на благо розвитку своєї громади!

 

З повагою,

народний депутат України                                           Дмитро Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше