Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Виставка вишитих рушників у Старосалтівському будинку культури

Новина
25.05.2024

Виставка вишитих рушників у Старосалтівському будинку культури

25 травня в Україні відзначають День вишитого рушника – символу нашої національної культури та спадщини. Цей день є чудовою нагодою вшанувати багатовікові традиції нашого народу та мистецтво, яке передається з покоління в покоління.

З нагоди цього свята у фойє Старосалтівського БК була оформлена виставка рушників. В експозиції представлені рушники, виконані у різних техніках та в різні історичні періоди. Ці унікальні роботи дозволяють нам заглибитися у світ вишивки, побачити різноманіття орнаментів та кольорових рішень, що відображають багатство української культури.

Особливу подяку висловлюємо Ірині Мурзіній, яка надала свої серветки та рушники для цієї виставки.

Нехай це свято нагадує нам про важливість збереження наших традицій та культурної спадщини. Вишитий рушник – це не лише прикраса, а й символ нашої єдності, духовного багатства та зв’язку з минулим.
Разом ми зберігаємо та примножуємо наші культурні надбання!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше