Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

VІІІ сесія Старосалтівської селищної ради

Новина
23.03.2021

            23.03.2021 року відбулась VІІІ сесія Старосалтівської селищної ради VІІІ скликання. Були розглянуті всі питання винесені на розгляд сесії.

           На сесії був присутній начальник Чугуївського РУП полковник поліції Ткаченко О.А., який повідомив що з метою посилення безпеки у місцях масового перебування громадян, масового відпочинку громадян, публічних місць, перехресть доріг, місць де найбільш часто відбуваються правопорушення, необхідно придбати та встановити системи відеоспостереження, та забезпечити постійний моніторинг стану публічної безпеки і порядку, оперативного реагування на надзвичайні події.        Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П. довів до відома присутніх, що згідно Програми забезпечення публічної безпеки і порядку, протидії злочинності на території Старосалтівської об’єднаної територіальної громади на 2018 - 2021 рік «Безпечний Салтів» в 2021 році планується придбання та встановлення систем відеоспостереження в смт Старий Салтів, Хотімлянському та Молодівському старостинських округах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше