Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відновлення водогону у Старому Салтові

Новина
30.04.2024

Погляд зсередини: Відновлення водогону у Старому Салтові за об'єктивом журналістів

Вчора, до нашої громади завітали журналісти з телеканалу "Суспільне Харків" щоб зняти сюжет про відновлення водогону у нашому селищі.
Керівник підприємства КП "Салтів Водоканал", Геннадій Дюков, розповів журналістам про всі етапи відновлення водогону в Старому Салтові. Він докладно описав початок робіт, тривалість проєкту та терміни завершення аварійно-відновлюваних робіт.
Журналістам вдалось зафільмувати цей нелегкий процес відновлення водогону по одній із вулиць, а також наочно побачити всі зусилля наших фахівців, що працюють над цим проєктом.
Важливо підкреслити, що завдяки спільним зусиллями місцевої влади, КП "Салтів Водоканал" та програми DOBRE, цей проект не лише покращить інфраструктуру нашого селища, а й забезпечить наших мешканців надійним водопостачанням на довгостроковій перспективі. Робота наших комунальників є неоціненною для нашої громади, ми пишаємося їхнім професіоналізмом та наполегливістю.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше