Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги платників податків

Оголошення
25.09.2019

      З метою розвитку платіжного ринку України на підставі міжнародних стандартів, модернізації та подальшого розвитку системи електронних платежів Національного банку України, згідно з постановою Правління Національного банку України  від 28.12.2018 №162 «Про запровадження міжнародного номера банківського рахунку (IBAN) в Україні» (далі – Постанова №162) з 05.08.2019 номер банківського рахунку формується за стандартом IBAN  та складає 29 літерно-цифрових символів (далі – стандарт IBAN).

      Рахунки для зарахування податків, зборів, та інших платежів до державного і місцевих бюджетів відповідно до стандарту IBAN будуть діяти з 01.10.2019.

      З 01 жовтня до 31 жовтня 2019 року  - перехідний період: банки України зобов’язані самостійно здійснювати зміну (не за ініціативою клієнта) діючих рахунків клієнтів банків відповідно до вимог стандарту IBAN.

      З 01 листопада 2019 року застосування  IBAN стане обов'язковим для клієнтів усіх банків України.

      Для отримання реквізитів рахунків за стандартом ІВАN слід терміново звернутися до органів, що контролюють справляння надходжень до бюджетів. Реквізити нових рахунків також розміщені на вебсторінках Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві.

      Перелік рахунків відповідно до стандарту IBAN для зарахування податків, зборів, та інших платежів до селищного бюджету Нововодолазької селищної ради

Рахунки Старосалтівської селищної ради тут

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше