Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась робоча нарада щодо пріоритетних напрямків громади

Новина
17.01.2019

      16 січня 2019 року, відбулась робоча нарада  щодо пріоритетних напрямків громади в розробці та реалізації проектів  на перше півріччя 2019 року, які позитивно вплинуть на розвиток малого бізнесу на території об’єднаної громади та вирішення нагальних соціальних питань.

      В роботі  наради прийняли участь - Кулик О.Г.  начальник  управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та  міжнародних зв’язків виконавчого апарату  Харківської обласної ради та  Мороз О.В. - начальник відділу розвитку  територіальних громад, інвестицій та проектного менежменту виконавчого апарату  Харківської обласної ради, Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П.,  секретар селищної ради Штрикун Л.І., заступники селищного голови Колкутін К.М. і Бурменко А.В., начальник загального відділу селищної ради Гордієнко К.В.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше