Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вічна пам’ять…

Новина
11.05.2021

         З глибоким сумом колектив Старосалтівської селищної ради сприйняв звістку про передчасну смерть Олександра Івановича Кучми, старости Хотімлянського старостинського округу. Серце великого життєлюба перестало битися лише на 62 році. Воно було віддане Україні та хотімлянам. З 1988 року Олександр Іванович почав працювати в органах місцевого самоврядування. Наша громада знала його мудрим керівником, який дбав про добробут Хотімлі і її духовне процвітання.  Він мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси Хотімлянського округу в непростих економічних та політичних умовах. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та поглядах, у постійній праці. Водночас, він був Людиною, у якої  наші краяни отримували допомогу чи просто пораду. Він заслуговував на повагу політичних опонентів. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню державних мужів.

         Нехай добрий, світлий спомин про Олександра Івановича завжди залишиться у серцях рідних, колег,  усіх, хто його знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою в житті, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Олександр Іванович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

 

Поділяємо біль та горе рідних!

Вічна пам’ять…

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше