Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Весело та гучно відсвяткували День Незалежності України та День села Молодова

Новина
27.08.2019

         24 серпня весело та гучно відсвяткували молодівці День Незалежності України та День села. Окремі вітання та подарунки одержали молодята, новонароджені, ювіляри та родини які в цьому році відсвяткували срібне весілля, почесний громадянин села та Вовчанського району 2019 року – Марченко М.С., а також гравці футбольної команди села.

 

         З нагоди свят працівниками Молодівського СБК було організовано святковий концерт, в якому прийняли участь жителі села та працівники відділу культури Старосалтівської селищної ради.

        

          Всі бажаючі мали можливість розважитись на батутах та надувних гірках, пригощатись святковою польовою кашею та смачною цукровою ватою.

          

         Святкування закінчилось традиційною дискотекою та народним гулянням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше