Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вакцинація – рятує життя!

Оголошення
11.07.2023

Чугуївське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області нагадує, що з метою профілактики сказу, фахівцями Вовчанської дільниці ветеринарної медицини Харківської області державної лікарні ветеринарної медицини продовжується щеплення домашніх тварин проти сказу в населених пунктах району.  

Також власники тварин для здійснення щеплення проти сказу можуть звернутися до Вовчанської дільниці ветеринарної медицини Харківської області державної лікарні ветеринарної медицини за адресою: вул. Гурканівська, 7, м. Вовчанськ, Чугуївського району, Харківської області, тел.+380662340335. Графік роботи: Пн-Чт з 8.00 до 16.45, Пт з 8.00 до 15.45.

Профілактичне щеплення убезпечить тварину від зараження сказом протягом 1 року.

Вакцина проти сказу є безкоштовною. Вартість довідки про щеплення, яку видає ветеринарний лікар, становить 9,80 грн. 

Пам’ятайте, сказ вилікувати не можна, його можна тільки попередити! Вакцинація – рятує життя!

Щеплення проти сказу абсолютно безпечне та жодного впливу на розвиток тварини не має.

Як зменшити ризик зараження – роз’яснюємо в інфографіці.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше