Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Старому Салтові відсвяткували День селища Старий Салтів та День громади

Новина
16.09.2019

      14 вересня в Старому Салтові відсвяткували День селища Старий Салтів та День громади. Свої виступи подарували самодіяльні артисти. Прозвучали привітання від Старосалтівського селищного голови Коновалова Е.П.  Подарунки отримали ювіляри (80, 85, 90, та 95років), довгожителі, новонароджені, подружні пари, які разом 50 та 60 років. Футбольну форму отримали гравці Старосалтівської футбольної команди.

      Старосалтівський селищний голова вручив подяки підприємцям, майстрам та старостам громади. На свято завітали народний депутат України Шенцев Д.О., депутат обласної ради Супрун О.М., голова Вовчанської районної ради Степанець А.В., депутат обласної ради Пієв О.М. В цей день з'їхалися всі Старостинські округи, які презентували свої досягнення. Від округів виступили і самодіяльні артисти.

     Справжньою родзинкою свята був Конкурс яскравих образів і костюмів. Дивував глядачів своїм виступом ілюзійний дует "Віртуоз". Подарунком для присутніх було Світлове шоу та феєрверк. Закінчилося свято дискотекою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше