Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Потрібна допомога жительці Старосалтівської громади

Оголошення
15.02.2021

Увага! Потрібна допомога жительці нашої громади


АСЄЄВІЙ ІРИНІ ВАЛЕРІЇВНІ.

Іра тривалий час намагається подолати важку хворобу. На жаль, всі можливі фінансові ресурси родини та друзів вичерпано, а боротьба за життя продовжується.

Ми просимо вас не залишатися байдужими та згадати, що ми - одна родина, в якій допомагаємо один одному. Це потрібно доводити не лише під час спілкування, а й у важкі моменти, які можуть виникнути у кожного.

Для лікування потрібно дуже багато крові. 16 лютого організований автобус на 9.00 відправлення від Старосалтівського ліцею, дуже просимо всіх небайдужих поїхати з нами, або ж в будь-який час можна приїхати на вулицю Клочківську, 366 і здати кров, для «Асєєвій Ірини пацієнт Обласного клінічного онкологічного центру, гемотологіческое відділення» при собі мати паспорт, номер телефону Вайбер і Телеграм 066 168 42 48, відправити на нього квитанцію з прізвищем Іринки, допоможемо дівчинці усі разом.

Лікування дуже дороге і батьки вичерпали всі можливі ресурси,

номер карти Асєєва Ірина 5363 5420 1364 8556

Карта Приватбанку 5168 7422 3523 5615
Асєєв Валерій Іванович (її батько)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше