Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага! Конкурс!

Оголошення
29.04.2021

ОГОЛОШЕННЯ  

УВАГА! КОНКУРС!

Відділ освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області оголошує конкурси на заміщення вакантних посад директорів закладів освіти.

Найменування і місцезнаходження закладів освіти:

  1. Гонтарівський ліцей Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області (наказ від 29.04.21 р. № 23).

Юридична адреса: село Гонтарівка, Чугуївський район, Харківська область, вулиця Дмитрівська, будинок 99.

  1. Кирилівський ліцей Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області (наказ від 29.04.21 р. № 24).

Юридична адреса: село Кирилівка, Чугуївський район, Харківська область, вулиця Центральна, будинок 9.

Найменування посади та умови оплати праці:

Директор.

Посадовий оклад, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005р. №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», надбавки та доплати відповідно до постанови №373 від 23.03.2011р., постанови № 78 від 31.01.2001р.

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти:

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до чинного законодавства України.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі, та строк їх подання:

Претенденти на посаду керівника закладу загальної середньої освіти подають до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  • згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • перспективний план (програма) розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки, якщо учасник вперше претендує на посаду керівника ЗЗСО та на 6 років, якщо учасник займав відповідну посаду), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо.

За бажанням претенденти можуть подавати  інші документи, які підтверджуватимуть  її  професійні та/або моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

Дата та місце проведення конкурсу:

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становить 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору.

Подання документів здійснюється у відділ освіти, молоді та спорту Старосалтівської селищної ради Чугуївського району Харківської області за адресою: смт. Старий Салтів,  вул. Перемоги, буд. 15.

Конкурсний відбір включає такі етапи:

 

- з 29 квітня 2021 року по 28 травня 2021 року – подання претендентами документів;

- з 31 травня 2021 року  по 04 червня 2021 року – вивчення конкурсною комісією поданих документів, мотиваційного листа і перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти; прийняття рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі; оприлюднення на офіційному вебсайті засновника перелік осіб, допущених до участі у конкурсному відборі (далі - кандидати).

- до 11 червня 2021 року – ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування.

- 17 червня 2021 року – конкурсний відбір;

- 22 червня 2021 року – визначення переможця конкурсу та оприлюднення результатів конкурсу на офіційному вебсайті засновника. (За результатами конкурсних випробувань конкурсна комісія визначає переможця конкурсу або визнає конкурс таким, що не відбувся.)

- 25 червня 2021 року -  укладання трудового договору (контракту)  з переможцем конкурсу, підписання наказу про призначення на посаду директора закладу освіти.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, Закону України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти (Перелік питань затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 № 654);
  • перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

  
Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Лариса Анатоліївна Дегтярьова, спеціаліст І категорії відділу освіти, молоді та спорту Старосалтівської селиищної ради;   Харківська обл., Чугуївський район, смт. Старий Салтів,  вул. Перемоги, буд.15.

E-mail:    osvita-saltiv@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше