Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Успішний тренінг для представників Старосалтівської громади

Новина
24.05.2024
Успішний тренінг для представників Старосалтівської громади
Представники нашої громади нещодавно пройшли важливий тренінг з навчання гуманітарних принципів ,інтеграції захисту в усі сфери життя, протидії сексуальної експлуатації в гуманітарній сфері, а також безпечні направлення та гендерно зумовлене насильство. Захід був організований за сприяння Данської ради у справах біженців в Україні і мав на меті підвищити обізнаність та покращити навички наших фахівців у декількох ключових сферах.
По-перше, учасники отримали змістовні знання про основні гуманітарні принципи, що є ключовими для надання допомоги та підтримки вразливим категоріям населення в нашій громаді.
По-друге, інтеграція захисту в усі сфери життя стала ще одним важливим аспектом тренінгу, а саме як ефективно впроваджувати заходи захисту в усі наші проекти та ініціативи, забезпечуючи таким чином безпеку та добробут всіх мешканців громади.
Третім важливим аспектом тренінгу була протидія сексуальній експлуатації в гуманітарній сфері. Це надзвичайно важлива тема, яка потребує особливої уваги та розуміння.
Крім того, значну увагу було приділено безпечним направленням та протидії гендерно зумовленому насильству. Навчилися, як правильно реагувати на такі випадки, куди звертатися за допомогою та як підтримувати постраждалих, щоб вони могли отримати всю необхідну допомогу та підтримку.
Цей тренінг став важливим кроком у підвищенні кваліфікації наших представників, що дозволить нам ефективніше працювати над забезпеченням безпеки, захисту підтримувати вразливі категорії населення та створювати безпечне та гармонійне середовище для життя всіх мешканців Старосалтівської громади.
Висловлюємо подяку представникам Данській раді у справах біженців в Україні за надану можливість пройти цей тренінг. Ваш внесок у розвиток нашої громади є неоціненним, щиро вдячні за вашу підтримку та співпрацю!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше