Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ГРОМАДИ:ЯКІСНА ОСВІТА ДЛЯ ВСІХ

Новина
28.02.2024

УНІКАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДІТЕЙ ГРОМАДИ:ЯКІСНА ОСВІТА ДЛЯ ВСІХ

В Старосалтівській громаді продовжує працювати Освітній цифровий центр «ВУЛИК» від благодійного фонду "savED".
Освітній цифровий центр є важливим ресурсом для розвитку дітей та підтримки їхньої освіти в наш час. Такий центр відкриває унікальні можливості для дітей розвивати свої здібності та отримувати якісну освіту.

Доступність якісної освіти для всіх дітей - це ключовий аспект суспільного розвитку, і освітні центри, грають важливу роль у забезпеченні цієї доступності. Вони можуть стати місцем, де діти можуть вчитися, досліджувати світ, розвивати навички і творчість, отримуючи підтримку та наставництво від досвідчених педагогів та фахівців.
Це також сприяє соціальній інклюзії, оскільки забезпечує рівний доступ до можливостей навчання для всіх дітей у громаді, незалежно від їхнього соціального чи економічного статусу.
Долучайтесь до навчання разом з освітнім цифровим центром «ВУЛИК»!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше