Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УЧАСТЬ У ФОРУМІ "ВІДБУДОВА В ДІЇ 2.0"

Новина
20.02.2024
УЧАСТЬ У ФОРУМІ "ВІДБУДОВА В ДІЇ 2.0"
У Києві в межах виставки "KyivBuild2024" пройшов форум-практикум «Відбудова в дії 2.0», у якому взяла активну участь Старосалтівська громада.
Захід пройшов у рамках міжнародної будівельної виставки "KyivBuild2024" за організації ReBuild Ukraine, партнером якої виступає Асоціація міст України.
Участь у форумі, який відбувся 14-16 лютого, стала важливою подією для нашої громади. Форум був спрямований на обговорення актуальних питань у галузі будівництва та розвитку інфраструктури, що є пріоритетним для нас питанням на даний час.
Під час участі у форумі наша громада мала можливість:
- взяти участь у дискусіях, обміні досвідом та практичними кейсами відбудови з іншими учасниками форуму щодо оптимальних підходів до будівництва та розвитку житлових об'єктів, а також між органами місцевого самоврядування задля відновлення та всебічного розвитку громад України, постраждалих внаслідок збройної агресії рф;
- ознайомитися з новітніми технологіями та інноваціями у будівельній сфері, які можуть бути застосовані в нашій громаді;
- обговорити можливості покращення існуючої інфраструктури в нашій громаді, такі як дороги, водопостачання, водовідведення та енергетика.
- а також встановити контакти з потенційними партнерами та інвесторами для реалізації майбутніх проєктів.
Участь у форумі "Відбудова в дії 2.0" дала нам можливість поглибити знання у сфері будівництва та розвитку інфраструктури громади, а також знайти партнерів для спільної реалізації наших проєктів. Ми вдячні організаторам за можливість взяти участь у цьому заході та за сприяння в розвитку нашої громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше