Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

УЧАСТЬ ГРОМАДИ В ОНЛАЙН-ВЕБІНАРІ ОРГАНІЗОВАННИЙ У РАМКАХ ПРОГРАМИ DOBRE

Новина
22.02.2024

УЧАСТЬ ГРОМАДИ В ОНЛАЙН-ВЕБІНАРІ ОРГАНІЗОВАННИЙ У РАМКАХ ПРОГРАМИ DOBRE

Старосалтівська громада долучилася до онлайн-вебінару "Молодіжний працівник територіальної громади: посадова особа, волонтер/ка, активіст/ка чи професіонал?", організованого в рамках Програми DOBRE.

Вебінар зібрав представників молоді, громадських активістів, а також владних структур для обговорення найбільш ефективного шляху розвитку молодіжних рад та участі в громадському житті громади.
Спікери вебінару відзначили різноманіття ролей, які може виконувати молодь у громаді - від посадовців до активістів, волонтерів та професіоналів, і наголосили на важливості співпраці всіх сторін для досягнення спільних цілей.

Цей захід став важливим кроком у розвитку нашої громади, де ми мали змогу вивчити різноманітні аспекти молодіжної роботи. Участь у вебінарі дала нам знання та інструменти для зміцнення спільноти та підтримки молодих людей.

Дякуємо Програмі DOBRE за цю можливість, а також спікерам і колегам за цінний досвід та поради!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше