Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Старосалтівській громаді відкриють Центр підтримки бізнесу та розвитку підприємництва

Анонс події
12.12.2019

      Харківська область – 17 грудня 2019 року у  Старосалтівській селищній об’єднаній громаді, за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) відкриють Центр підтримки бізнесу та розвитку підприємництва.

      Захід відбудеться 17 грудня об 11.00 у приміщенні селищної ради, за адресою: Харківська область, селище Старий Салтів, вулиця Перемоги, 15.

      У відкритті Центру братимуть участь спеціалісти Програми USAID DOBRE, представники місцевого самоврядування Харківської області, представники місцевого бізнесу, представники  податкової інспекції, представники центру зайнятості, Подільської Агенції Регіонального Розвитку та регіональних ЗМІ.

      Створений Центр слугуватиме містком для встановлення кращого діалогу та партнерських зв’язків між місцевим самоврядуванням та місцевим бізнесом. У Центрі також планують організовувати тренінги, проводити консультації з метою розвитку бізнесу та туризму у громаді.

      Акредитація для журналістів до 17.00 13 грудня 2019 року за телефоном: 066-322-09-87, контактна особа – Оксана Якуніна, УКМЦ DOBRE.

***

      Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше