Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Старосалтівській територіальній громаді реалізовано низку обласних проєктів

Новина
07.12.2023
У Старосалтівській територіальній громаді реалізовано низку обласних проєктів
Заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба із робочою поїздкою відвідала смт. Старий Салтів та вручила сертифікати переможцям конкурсів.
Вона висловила слова вдячності місцевій владі за активну участь в обласних конкурсах, а також привітала присутніх з Днем Збройних Сил України та Днем Святого Миколая.
«Я дуже рада, що ваша громада бере участь в обласних конкурсах, створює круті та значущі проєкти, важливі для місцевих жителів. Дякую за вашу активну позицію та небайдужість. Я щиро сподіваюсь, що ми й надалі будемо разом робити все для відновлення, збагачення та розвитку нашого регіону», – сказала Валерія Дзюба.
В обласному конкурсі «Ефективна медицина в громаді» у 2023 році переможцем став мініпроєкт «Відновлення доступності до медичних послуг в селах громади», в рамках якого придбано легковий автомобіль SUZUKI для сімейних лікарів Старосалтівської ЦПМСД.
Це дозволить відновити доступність до послуг з первинної медицини у 15 селах громади.
Бюджет проєкту становить 781,9 тис. гривень в т.ч. фінансування:
· з обласного бюджету 546,4 тис. гривень (70%);
· з міського бюджету 234,6 тис. гривень;
· кошти ГО «ДОБРІ ДІЇ» 0,9 тис. гривень.
В обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє» у 2023 році стали переможцями проєкти «Безпечний простір для школярів» та «Створення осередку по наданню соціально-психологічної підтримки для дошкільнят».
В рамках реалізації проєкту «Безпечний простір для школярів» для створення «безпечного простору» в Старосалтівському ліцеї Старосалтівської селищної ради Чугуївського району придбано меблі: столи комп’ютерні, столи учнівські, стільці для вчителя та стільці для учнів зі змінною висотою, осередок вчителя, шафи для дидактичного матеріалу та столи антисколіозні одномісні зі змінною висотою.
Бюджет проєкту становить 1 408,5 тис. гривень в т.ч. фінансування:
· з обласного бюджету 985,9 тис. гривень (70,0%);
· з міського бюджету 422,5 тис. гривень.
В рамках реалізації проєкту «Створення осередку по наданню соціально-психологічної підтримки для дошкільнят» придбано для Старосалтіського опорного закладу дошкільної освіти я/с «Барвінок - 100» меблі: столи робочі двомісні, стільці дитячі, шафи для горщиків, шафи для іграшок, вішалки для рушників, столи та стільці для вихователів, столи робочі (для посуду), шафи для одягу, текстильні вироби: матраци, подушки, ковдри, покривала та комплекти дитячої білизни.
Бюджет проєкту становить 1 352,4 тис. гривень в т.ч. фінансування:
· з обласного бюджету 946,7 тис. гривень (70%);
· з міського бюджету 404,7 тис. гривень.
На сьогодні у будівлях Старосалтівського ліцею та Старосалтівського ЗДО тривають аварійно-відновлювальні роботи після пошкодження внаслідок збройної агресії після їх завершення вищезазначене облаштування буде зібране та розміщено у відповідних приміщеннях.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше