Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Форум «Туристичний бренд Старосалтівської ОТГ: від ідеї до конкретних кроків»

Анонс події
22.05.2019

Шановні мешканці Старосалтівської громади!

29 травня у приміщенні Старосалтівської селищної ради (зал для засідань) за адресою: Старий Салтів, вул.Перемоги, 15 відбудеться Форум, який об’єднає представників місцевої влади, бізнесу, краєзнавців, молоді та активних мешканців для розробки та формування концепції туристичного бренду громади. Головні завдання Форуму: - консолідувати зусилля місцевої влади та бізнесу для ефективного використання туристичного потенціалу, - залучити молодь та активних мешканців до розробки та впровадження туристичного бренду, - визначити можливі напрямки туристичного позиціонування громади. Форум проходитиме у форматі світового кафе, який дозволить кожному учаснику поділитися досвідом і значним обсягом знань, долучитися до планування та реалізації подальших дій.

Початок заходу о 9:30. Контактна особа: Костянтин Гордієнко, начальник загального відділу Старосалтівської селищної ради, +38 097 915 47 92.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше