Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Туристичний бренд Старосалтівської ОТГ: від ідеї до конкретних кроків

Новина
30.05.2019

      Втілюємо на практиці отримані знання та навички під час тренінгових циклів «Партиципація та Модерація/Фасилітація»  в Харкові, та «Комунікаційні канали та принципи побудови успішних інформаційних кампаній» в Запоріжжі 2018-2019рр., які були організовані та проведені німецькою федеральною компанією GIZ.

      29.05.2019 року в Старосалтівській селищній раді було проведено форум  «Туристичний бренд Старосалтівської ОТГ: від ідеї до конкретних кроків». Головна ідея форуму - залучити громаду до створення конкурентоздатних туристичних продуктів та маршрутів, розвитку у Старосалтівській ОТГ сталого туризму, який не шкодить екології та дає робочі місця громаді,  згуртовує та надихає громаду, яка має побачити в цьому як економічні переваги та перспективи, так і предмет гордості та самоідентифікації. Разом з небайдужими до майбутнього Старосалтівської громади, обговорили та розглянули багато цікавих ідей. Напрацювали подальші спільні кроки щодо впровадження ідей.

      Велика подяка молоді, приватним підприємцям, керівникам підприємств, депутатам, членам громадської організації, молодіжній раді, вчителям, пенсіонерам та активним мешканцям громади, які відгукнулись на запрошення та взяли активну участь у форумі, та щиро бажаю продовжувати та впроваджувати ідеї, щоб наша громада та життя людей стали кращими та яскравішими. Окрема подяка ментору від GIZ Анжелі Старовойтовій за допомогу у проведенні форуму.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше