Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Це наші сльози, наша радість, це наша гідність та любов

Новина
19.11.2021

         Сьогодні мешканці Старого Салтова відзначили День Гідності та Свободи, який припадає на 21 листопада, щоб пригадати тих, хто віддав своє життя, страждав в тяжких умовах АТО, хто силою та волею і зараз бореться  за Батьківщину та її незалежність.

         Це свято відзначається щороку на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

         Хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки мешканцям Старосалтівської громади, бійцям, загиблим в АТО, Олексію Носику та Михайлу Миронову, Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П. і присутні вшанували пам’ять усіх, хто боронить незалежність нашої держави.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше