Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тематична зустріч «Деклараційна компанія 2020

Новина
14.03.2020

        В приміщенні  Центру підтримки, розвитку підприємницької діяльності та туризму в  Старосалтівська ОТГ пройшла тематична зустріч  «Деклараційна компанія 2020 : основні аспекти. Що слід знати про нову деклараційну компанію – 2020».

        На даному заході головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів фізичних осіб Салтівського управління ГУ ДПС у Харківській області Маргаріта Мазаіхіна проінформувала присутніх про форму звітності податкової декларації про майновий стан і доходи, основні випадки обов’язкового подання податкової декларації про майновий стан і доходи, граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи у 2020 році.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше