Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Святкує Молодова

Новина
29.08.2021

         Стартували у громаді і відзначення Днів населених пунктів. Двадцять восьмого серпня, прийнявши естафету від села Шестакове, яке гуляло тижнем раніше, день свого народження відзначала Молодова.

         Мальовниче і затишне село з його неповторною спокійною та доброзичливою атмосферою і гостей, які завітали на це свято, приймало щиро і радісно. Розділити чудовий настрій від веселого і дружнього спілкування разом з мешканцями Молодової приїхали депутат обласної ради М. Шенцев, заступник голови Чугуївської районної ради Т. Поліщук, та депутат цієї ради Д. Захаров. А приймали  почесних гостей, староста Молодівського старостинського округу Т. Івакіна, голова Старосалтівської селищної ради Е. Коновалов та секретар ради Г. Курсачова.

         Вдячними оплесками зустрічали учасники масових заходів і виступи почесних гостей. Зокрема депутат обласної ради М. Шенцев, вітаючи  мешканців Молодової зі святом, висловив їм щиру вдячність за підтримку та вручив нагороди переможцям багаторічного традиційного конкурсу «Квітучий край», започаткованого Благодійним фондом народного депутата України Д. Шенцева. Нагороду за перемогу у конкурсі отримала місцева Т. Вотінцева.

         З привітаннями з нагоди Дня Молодової перед її мешканцями вступили також заступник голови Чугуївської районної ради Т. Поліщук та депутат районної ради Д. Захаров, які подякували за гостинність та побажали  селу і громаді подальшого розвитку.

         Хвилюючою сторінкою свята були і моменти нагородження знатних і шанованих людей села Молодова, її старожилів та молодих мам, подружніх пар, які відсвяткували срібні та золоті весілля. Вітаючи людей зі святом Старосалтівський селищний голова Е. Коновалов щиро дякував за їх особистий внесок у справу розвитку села а всім, хто прийшов на це чудове свято побажав сімейного благополуччя, миру і достатку. Своїх односельців привітала і староста Молодівського старостинського округу Т. Івакіна.

         По закінченні урочистої частини свято продовжилося частуванням  запашною кашею, а потім і дискотекою для молоді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше