Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стартують виплати на капітальні ремонти

Новина
11.12.2023

Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України:✅Стартують виплати на капітальні ремонти для тих, чиє житло було пошкоджено через російську агресію. Сьогодні передано на виплату 665 мільйонів гривень для майже 3 тисяч людей.

🏘️Це черговий етап програми єВідновлення – державної грошової допомоги – максимальним розміром до 350 тисяч гривень за квартиру і 500 тисяч за приватний будинок. Гроші будуть надходити двома траншами. Спочатку 70% від погодженої суми, згодом – ще 30%.

🛠️На відміну від першого етапу – виплатам на термінові ремонти розміром до 200 тисяч гривень – тут ми вводимо обовʼязкову систему подання звітів. Їх буде два. Перший – проміжний, коли використана перша частина траншу. І фінальний – коли ремонт вже зроблений.

Детальніше на сторінці Міністерства в Facebook (https://www.facebook.com/share/p/MMaz6oS32iz5xV9x/?mibextid=K8Wfd2)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше