Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старосалтівська бібліотека продовжує свою діяльність

Новина
07.06.2024

Старосалтівська бібліотека продовжує свою діяльність, надаючи різноманітні послуги всім мешканцям громади, підіймаючи дух відвідувачів та вселяючи віру в краще.

Попри всі труднощі, бібліотека знаходить нові форми роботи, залучаючи користувачів до своїх установ та підтримуючи внутрішньо переміщених осіб. Наші бібліотекарі активно популяризують українську мову та літературу, організовуючи різноманітні заходи та акції. На сайтах та в соціальних мережах бібліотека надає інформацію про літературу, яка є актуальною на сьогодні, допомагаючи орієнтуватися у важливих питаннях та темах.
Бібліотека стає тим місцем, де можна знайти підтримку, натхнення та знання, необхідні для нашого спільного майбутнього. Для тих, хто не може відвідати бібліотеку особисто, але любить читати, бібліотекарі організували доставку книжок додому.

Наш світ змінився, але ми не зламалися і продовжуємо працювати. Віримо, що кожен з нас наближає Перемогу там, де може. Разом ми сильніші, і разом ми зможемо подолати всі труднощі!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше