Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивне свято на території Старосалтівської ОТГ

Новина
12.09.2018

12 вересня, на території Старосалтівської ОТГ пройшло спортивне свято, присвячене Дню працівників фізичної культури і спорту України.

Гостями та головними учасниками цього свята стали хлопці і дівчата Харківської обласної дитячої юнацької школи "ХЗТД", які продемонстрували перед школярами Шестаківської і Старосалтівської шкіл складні елементи таеквон-до (ITF).

Відкривав свято депутат Харківської міської ради, заслужений тренер України Гагарін В.В.. З привітальними словами від селищного голови Коновалова Е.П. виступили секретар селищної ради Штрикун Л.І., заступник селищного голови Колкутін К.М. і начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Глазунова І.М.

Наслідками цієї зустрічі стало відкриття секцій таеквон-до в школах Старого Салтова та с. Шестакове.


2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше