Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співпраця з Вовчанський районним центром зайнятості

Новина
21.02.2019

     20. 02. 2019 року через Центр надання адміністративних послуг Старосалтівської селищної ради представники Вовчанського районного центру зайнятості розпочали надавати послуги.

     На сьогодні державна служба зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи, вона на безоплатній основі надає послуги із пошуку відповідної роботи та підбору персоналу, послуги з державного соціального страхування на випадок безробіття, а також  здійснює виплату матеріального забезпечення у зв'язку з тимчасовою втратою роботи. Головними завданнями державної служби зайнятості на сучасному етапі є:

- розвиток активних програм сприяння зайнятості населення;

- підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці;

- адресна допомога у працевлаштуванні соціально незахищених категорій населення;

- запровадження нових партнерських відносин з роботодавцями, стимулювання їх до створення нових робочих місць.

     Прийом громадян представниками Вовчанського РЦЗ буде здійснюватися щосереди з 09:00 до 16:00 в ЦНАПі Старосалтівської селищної ради. Також в ЦНАПі Старосалтівської селищної ради можна більш детально ознайомитись з переліком вакантних посад.

     За довідками звертатись  за адресою: смт Старий Салтів, вул. Перемоги, 14, телефон (05741) 61181.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше