Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співпраця з DOBRE – добрі результати

Новина
07.06.2019

      06.06.2019року до Старосалтівської громади завітали бажані гості - керівник програми DOBRE Бері Джозеф Рід, віце президент з питань комунікацій та зв’язків з громадськістю Глобал Комьюнітіз Даніель Ентоні, виконавчий директор програми DOBRE у Східному та центральному регіоні Андрій Нагорний, програмний спеціаліст Програми DOBRE Ілля Лисогор, фахівець з розвитку громад Східного регіону Програми DOBRE Антоніна Колповська, та не з пустими руками. В рамках проекту «Удосконалення та ремонт комунальних доріг та тротуарів в межах компетенції Старосалтівської ОТГ»  за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE), Бері Джозеф Рід передав Старосалтівській селищній раді багатофункціональний екскаватор JCB.

      Також гості прийняли участь у відкритті молодіжного парку та зупинок для громадського транспорту, проекти по встановленню яких вдалося реалізувати в рамках програми DOBRE за підтримки USAID.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше