Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні, в Старосалтівській громаді відбулася видача непродовольчої гуманітарної допомоги від Харківської обласної організації Червоного Хреста

Новина
08.07.2024

Сьогодні, в Старосалтівській громаді відбулася видача непродовольчої гуманітарної допомоги від Харківської обласної організації Червоного Хреста.

Усі мешканці та внутрішньо переміщені особи, які фактично проживають на території селища Старий Салтів, мали можливість отримати необхідні непродовольчі товари, зокрема антисептик, батарейки, подушки та ковдри. Ця допомога є вкрай важливою, особливо в умовах складних часів, які ми зараз переживаємо.

Висловлюємо щиру подяку Харківській обласній організації Червоного Хреста за їхню неоціненну підтримку. Продовжуємо працювати над тим, щоб забезпечити наших мешканців усім необхідним.
Також дякуємо всім волонтерам та працівникам, які долучилися до організації та проведення видачі гуманітарної допомоги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше